Coniglio alla ligure

Coniglio alla ligure

4.2 82 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 900 g di carne di coniglio in pezzi
  • 250 g di acqua
  • 50 g di aceto
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 rametto di maggiorana fresca le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 70 g di olive nere denocciolate
  • 250 g di vino rosso
  • 100 g di polpa di pomodoro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 32.3 g
Calorieën 1318 kJ / 315 kcal
Vetten 20.2 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...