Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 250 g di acqua
- 50 g di aceto
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 70 g di olive nere denocciolate
- 250 g di vino rosso
- 100 g di polpa di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 20.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1h 25min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 godz. 30 min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Coniglio alla siciliana
1 godz. 20 min
Coniglio ai funghi
1 godz. 10 min
Faraona al vino rosso
1 godz. 30 min
Coniglio stufato
1 godz. 10 min
Coniglio all'appetitosa
1 godz. 10 min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Coniglio in porchetta
1 godz. 20 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min