Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 250 g di acqua
- 50 g di aceto
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 70 g di olive nere denocciolate
- 250 g di vino rosso
- 100 g di polpa di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 20.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30 min.
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio in umido
1sa 25 dk
Stracotto di manzo in umido
1h 30 min.
Coniglio ai carciofi
1sa 25 dk
Ossobuco alla milanese
1sa 10 dk
Coniglio ai funghi
1sa 10 dk
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Coniglio stufato
1sa 10 dk
Coniglio in porchetta
1h 20min
Stoccafisso con i porri
50min
Coniglio all'appetitosa
1sa 10 dk