Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla rossa a pezzi
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 mazzetti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 12.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Fave in umido
1h
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Fave al guanciale
35min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4h 30min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min