Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla in quarti (100 g circa)
- 1 carota, pelata e a pezzi (100 g circa)
- 1 gambo di sedano a pezzi (100 g circa)
-
150
g di pancetta di maiale disossata, senza cotenna e affumicata a dadini
of 150 g di pancetta affumicata pronta, a dadini - 150 g di porri a rondelle (0.5 cm)
- 300 g di piselli spezzati secchi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 150 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (circa 1-2 cm)
- 150 g di sedano rapa a pezzi (circa 1-2 cm)
-
1
salsiccia di maiale affumicata (tipo olandese)
of 4 wurstel grandi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414.8 kJ / 577.2 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 72.2 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 23.2 g
- Natrium
- 1642.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Favata sarda
1 Std.
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1h 25min
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Fave in umido
1 Std.
Zuppa leggera con verdure di primavera
35min
Minestra di orzo e piselli secchi
1 Std.
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di piselli spezzati
1 Std.
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min