Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pomodori maturi
- 5 g di sale + q.b
- 10 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva +q.b. per irrorare
- 100 g di pancetta a cubetti
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 5 g di sale
- 80 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
- 100 g di mozzarella a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso
1 godz.
Panpepato
25h 40min
Tozzetti
1h 30min
Crescia al formaggio
3u. 10min
Polpettone di tonno
35 min
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Polpettone classico
1u. 15min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min