Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, intero e lavato
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- 4 carciofi, puliti e in ottavi
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di verze e patate
1 Std.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Zuppa di bietole
35 Min
Cime di rapa stufate
55 λεπτ.
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Zuppa di carciofi
35 Min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Pancotto con cime di rape
40 min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35 Min
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 Min