Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, intero e lavato
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- 4 carciofi, puliti e in ottavi
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di carciofi
35 Min
Favata sarda
1h
Fave in umido
1h
Fave al guanciale
35 Min
"Scafata" viterbese
1h 50 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Zuppa di bietole
35 Min
Pancotto con cime di rape
40min
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50min
Cicorie stufate
35 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min