Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 50 g di provola dolce a pezzi
- 500 g di asparagi selvatici, puliti
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa o 0.5 dado
- 600 g di acqua
- 6 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1h
Frittata di spinaci al forno
45min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Broccoli e salsiccia
30min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Stufato di agnello con finocchi
55min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 min
Broccoli stufati
40min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min