Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 50 g di provola dolce a pezzi
- 500 g di asparagi selvatici, puliti
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa o 0.5 dado
- 600 g di acqua
- 6 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 godz.
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1 godz.
Frittata di asparagi e frutta secca
1 godz.
Frittata con carciofi
40 min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1 godz.
Carciofi romani gratinati
45 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Fusilli con melanzane al funghetto
40 min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1 godz.
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min