Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpo fresco a pezzi
- 20 g di vino rosso
- 150 g di pomodori datterino in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1114 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 17.4 g
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Anelli di totano in umido
30 min
Calamari alla napoletana
40 min
Spaghetti al polpo
1h 10 min
Polpetti affogati
45 Min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Polpo in rosso
35 Min
Polpo al vino rosso
1j
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 menit
Penne al ragù di polpo
1j
Moscardini al limone
30 min