Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco intero
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
-
250
g di pomodori datterino a metà
of 250 g di pomodori ciliegino a metà - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4949 kJ / 1183 kcal
- Eiwitten
- 85.7 g
- Koolhydraten
- 82.9 g
- Vetten
- 58.8 g
- Vezels
- 10.9 g
Alternatieve recepten
Branzino al cartoccio
1h 10min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Orata al sale
40 min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Polpo agli agrumi
1 godz.
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min