Pesto alla siciliana
TM5 TM6

Pesto alla siciliana

4.6 (101 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 50 g di mandorle pelate
  • 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
  • 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate
  • 1 spicchio di aglio, senza anima (optioneel)
  • 150 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
  • 120 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1025 kJ / 245 kcal
Eiwitten
6.7 g
Koolhydraten
2.1 g
Vetten
23.4 g
Vezels
1.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten