Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 50 g di mandorle pelate
- 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima (optioneel)
- 150 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1025 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Pesto alla trapanese
20 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pesto di pistacchi e speck
20 Min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto rosso
15 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto di pistacchi
10min