Pesto alla siciliana

Pesto alla siciliana

4.6 120 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 vasetti

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 50 g di mandorle pelate
  • 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
  • 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate
  • 1 spicchio di aglio (optioneel) senza anima
  • 150 g di ricotta vaccina scolata dal siero
  • 120 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1025 kJ / 245 kcal
Vetten 23.4 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 2.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...