Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 godz. 10 min
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla parmigiana
1 godz. 20 min
Lampredotto
1 godz. 20 min
Trippa in bianco alla napoletana
1 godz. 30 min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Paté di fegatini
30 min