Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Paté di fegatini
30 min
Trippa all'empolese
1u. 15min
Peposo toscano
1h 30min
Seppie in zimino
40 min
Trippa in umido
1h 10min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa in rosso con patate
1h 30min