Trippa alla fiorentina

Trippa alla fiorentina

4.4 56 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolle in quarti
  • 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 1000 g di trippa precotta a listarelle (circa 1,5 cm - v. consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 54 g
Calorieën 2640 kJ / 631 kcal
Vetten 44 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...