Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di crostacei misti (gamberetti, code di gamberi ecc.)
- 500 g di molluschi cefalopodi misti, puliti e a pezzi (moscardini, totani, calamari, ecc.)
- 400 g passata di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di molluschi conchigliferi misti (cozze, vongole), spurgati
- 350 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 51.9 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1sa
Cozze alla Medoc
50min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Zuppa del golfo
1sa 30 dk
Zuppa di pesce alla napoletana
1sa 10 dk
Calamari in umido
55 Min
Brodetto ricco con crostoni
1sa
Zuppa di pesce misto
40min
Zuppetta di crostacei
40min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min
Cacciucco
1h 20min