Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di crostacei misti (gamberetti, code di gamberi ecc.)
- 500 g di molluschi cefalopodi misti, puliti e a pezzi (moscardini, totani, calamari, ecc.)
- 400 g passata di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di molluschi conchigliferi misti (cozze, vongole), spurgati
- 350 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 51.9 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Lumachine in rosso
1h 40min
Zuppa di pesce misto
40min
Pepata di cozze
55min
Brodetto di Fano
1h
Brodetto romagnolo
50min
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Scampi alla busara
35 Min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Cacciucco
1h 20 min
Brodetto ricco con crostoni
1h