Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di crostacei misti (gamberetti, code di gamberi ecc.)
- 500 g di molluschi cefalopodi misti, puliti e a pezzi (moscardini, totani, calamari, ecc.)
- 400 g passata di pomodoro
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di molluschi conchigliferi misti (cozze, vongole), spurgati
- 350 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 51.9 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cacciucco
1h 20 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Trofie al sugo di pesce
1h
Zuppa del pescatore
50 min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min
Calamari in umido
55 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Zuppa di pesce misto
40 min
Zuppa del golfo
1h 30 min