Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di alloro fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
- fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1035.4 kJ / 247.3 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1h 25 min
Fegato alla veneziana
35 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Marinatura per la selvaggina
20min
Capriolo alla valdostana
1h 45 min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Coniglio alla ligure
3h 20 min