Cinghiale in umido

Cinghiale in umido

2.9 84 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 3 foglie di alloro fresche lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
  • 3 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
  • fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 25.1 g
Calorieën 1035.4 kJ / 247.3 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...