Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di latte intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30 min
Crespelle ai formaggi
2h 30 min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30 min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30 min
Pasta pasticciata
2 Std.
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1 godz. 10 min
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min