Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Condimento
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 150 g di latte intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di salsiccia
1h 15min
Cannelloni di carne
2h
Sugo all'amatriciana
50min
Lasagne valtellinesi
2h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Sugo al tonno
45min
Pasta pasticciata
2h
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1h 10 min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Polenta con funghi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Malloreddus alla campidanese
3 godz.