Coda alla vaccinara

Coda alla vaccinara

4.7 24 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 coda di bue (circa 1000 g)
  • 1 cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di lardo a tocchetti
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di vino bianco secco
  • 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 650 g di acqua
  • 6 gambi di sedano a pezzi
  • 20 g di pinoli (optioneel)
  • 30 g di uvetta sultanina (optioneel) ammollata in acqua tiepida e strizzata
  • 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 55.3 g
Calorieën 2146 kJ / 513 kcal
Vetten 29 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 7.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...