Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (optioneel)
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (optioneel)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Calamari in umido
55 Min
Trippa in umido
1h 10min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min