Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (optioneel)
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (optioneel)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Stinchi alle erbe
2h
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa alla romana
2h