Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (optioneel)
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (optioneel)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Coniglio alla siciliana
1j 20 menit
Trippa alla romana
2j
Trippa alla parmigiana
1j 20 menit
Trippa in bianco alla napoletana
1j 30 menit
Spezzatino di reale alle olive
1j 20 menit
Trippa in umido
1h 10 min
Coniglio alla ligure
3h 20 min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min