Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm), tipo foiolo
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda alla vaccinara
3 Std.
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Lampredotto
1h 20min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa alla romana
2h
Trippa in rosso con patate
1h 30min