Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm), tipo foiolo
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa e fagioli alla contadina
1óra 10p
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1óra 10p
Trippa in rosso con patate
1h 30 min
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa all'empolese
1óra 15p
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Trippa alla romana
2óra
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Lampredotto
1h 20min
Trippa in umido
1óra 10p
Trippa alla fiorentina
1óra 15p