Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 80 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 500 g di salsiccia di maiale al finocchietto, sgranata
Besciamella
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 2 mazzetti di finocchietto selvatico fresco, lavato
- 1500 g di latte
- 75 g di burro a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 34.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 Min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 Min
Sformato di pasta e chorizo
30 Min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Polenta con funghi e salsiccia
1 godz. 30 min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 godz. 30 min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2h
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min