Compatibele versies
Club Sandwich manzo e cipolle con jalapeno in agrodolce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane bianco
- 220 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
Cipolle caramellate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cipolle rosse a fettine sottili
- 20 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 15 g di aceto balsamico
Jalapenos in agrodolce
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoncini jalapeño freschi
- ½ cucchiaino di sale
- 40 g di zucchero
-
20
g di aceto balsamico
of 20 g di aceto di mele
Terminare la preparazione
- 80 g di bacon a fette sottili
- 20 g di burro
-
4
fette di carpaccio di filetto di manzo
of 4 fette di carne di manzo arrosto - 4 fette di Cheddar
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4745 kJ / 1134 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 131.1 g
- Vetten
- 52.7 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 Std.
Focaccine con cipolle caramellate
3h 40min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Panna da cucina (senza lattosio)
10min
Mezze pappardelle di riso e ceci con radicchio, Gorgonzola e noci
1小时 20 分钟
Rotoli di broccoli con squacquerone
1 Std.
Girelle ai cereali con radicchio rosso
8 Std.
Cannolo scomposto
3 Std.
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min