Torta salata pasquale

Torta salata pasquale

4.6 34 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
8 fette

Ingrediënten

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina tipo 00
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
  • farina tipo 00 q.b.
Ripieno
  • 100 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 5 uova
  • 400 g di spinaci baby freschi
  • 300 g di ricotta di pecora ben scolata
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 120 mg
Eiwitten 15.6 g
Calorieën 1650.6 kJ / 424.4 kcal
Vetten 31.1 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 18.7 g
Koolhydraten 21.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...