Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farcitura
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 120 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 100 g di maionese
Piadine
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di latte
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di miele
- 10 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 8 foglie di lattuga, lavate
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2544.4 kJ / 607.7 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Semifreddo mandorlato
8h 20min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 godz. 30 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 Min
Focaccia a bastone
5h
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Tortillas di pollo glassato
40 Min
Caesar salad con salmone e radicchio
35 Min
Piadina romagnola
15 Min
Crostata alle mele cotogne
1 Std. 30 Min