Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farcitura
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 120 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 100 g di maionese
Piadine
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di latte
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di miele
- 10 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 8 foglie di lattuga, lavate
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2544.4 kJ / 607.7 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Spatzle di cavoletti con speck
1 Std.
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1 Std.
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Tortilla hack alla curcuma
1 Std. 30 Min
Menù: Polpette di carne, agretti e salsa allo yogurt: torta al cioccolato (senza glutine) (Bimby Friend)
1 Std.
Piadina romagnola
15 Min
Insalatina con condimento alle noci e piadina alle erbe (per 2 persone)
20 Min
Girelle di pizza al prosciutto
2 Std. 30 Min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50min
Piadina romagnola farcita
55 min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella TM6
4h
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min