Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di peperone giallo a metà, privato dei semi e a listarelle
- 100 g di peperone rosso a metà, privato dei semi e a listarelle
- 300 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10250.8 kJ / 2450 kcal
- Eiwitten
- 71.1 g
- Koolhydraten
- 322.7 g
- Vetten
- 96.4 g
- Verzadigd vet
- 38.7 g
- Vezels
- 17.2 g
- Natrium
- 4779 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Crescentine modenesi
11h
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Grissini al cioccolato
50 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4hod. 50min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2 Std.
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10min
Ciambelline ai formaggi
30 min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1 godz.