Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di peperone giallo a metà, privato dei semi e a listarelle
- 100 g di peperone rosso a metà, privato dei semi e a listarelle
- 300 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 10250.8 kJ / 2450 kcal
- Eiwitten
- 71.1 g
- Koolhydraten
- 322.7 g
- Vetten
- 96.4 g
- Verzadigd vet
- 38.7 g
- Vezels
- 17.2 g
- Natrium
- 4779 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia al pesto
3h 40min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3h
Focaccine con rosmarino
2 godz. 30 min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2ωρ. 20 λεπτ.
Schiacciatina
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Insalatina con condimento alle noci e piadina alle erbe (per 2 persone)
20min
Salsicce mummie
1 godz. 10 min