Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di gherigli di noci
- 400 - 500 g di lonza di maiale, in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 200 g di pancetta affumicata a fette (spessore 0.5 cm)
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 300 g di patate novelle
- 50 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1h
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2h 30min
Rosa di Parma
1sa 10 dk
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Medaglioni di maiale con salsa alla senape e patate (Bimby Friend)
1h 5min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1sa 10 dk
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.