Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di lonza di maiale
- 200 g di pancetta a fette
- 50 g di mortadella a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Lonza alla salvia
1h 10 min
Scaloppine agli asparagi
1h
Omelette con pollo
55 min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 min
Involtini di tacchino con riso basmati
40 min
Involtini di maiale con spinaci
55 min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1h
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Polpette alla mortadella
40 min