Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di lonza di maiale
- 200 g di pancetta a fette
- 50 g di mortadella a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Arrosto di tacchino ripieno
1 godz. 30 min
Lonza alla salvia
1 godz. 10 min
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Scaloppine agli asparagi
1h
Trota mimosa
35 min
Rollè di tacchino con macco di piselli alla menta
35 min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Pesce persico ai carciofi
30 min