Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di lonza di maiale
- 200 g di pancetta a fette
- 50 g di mortadella a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Lonza alla salvia
1h 10min
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1h
Involtini di pollo in salsa di birra
45min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 15min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1h
Roastbeef in salsa verde con patate
40min