Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaino di nero di seppia liquido (4 g)
- 1 pizzico di sale
Sugo ai gamberi
- 18 mazzancolle
- 300 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- 80 g di gambo di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 pomodoro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 lime, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 lime, la scorza grattugiata finemente
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 11983 kJ / 2864 kcal
- Eiwitten
- 102 g
- Koolhydraten
- 406.2 g
- Vetten
- 74.6 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 15.6 g
- Natrium
- 1365 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 Min
Paella de marisco
1 Std. 20 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 Min
Involtini di spada al basilico
15 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Scampi alla busara
35 Min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min