Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaino di nero di seppia liquido (4 g)
- 1 pizzico di sale
Sugo ai gamberi
- 18 mazzancolle
- 300 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- 80 g di gambo di sedano a tocchetti
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 pomodoro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 lime, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 lime, la scorza grattugiata finemente
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 11983 kJ / 2864 kcal
- Eiwitten
- 102 g
- Koolhydraten
- 406.2 g
- Vetten
- 74.6 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 15.6 g
- Natrium
- 1365 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 Std. 20 Min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Lasagne di mare (per 2 persone)
1 Std. 40 Min
Linguine con scampi al limone
20min
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min