Trippa all'empolese

Trippa all'empolese

4.7 23 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 cipolla a pezzi
  • 1 carota a pezzi
  • 1 gambo di sedano a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1000 g di trippa a listarelle
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 150 g di acqua
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 6 fette di pane casereccio tostato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 30.4 g
Calorieën 1636 kJ / 391 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 29.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...