Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di trippa a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di acqua
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 6 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Coda alla vaccinara
3h
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Lampredotto
1h 20 min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Trippa in umido
1h 10min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa in rosso con patate
1h 30min