Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangrattato tostato
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 4 cucchiai di pangrattato
Ripieno
- 4 totani (peso 800 g circa), le sacche e i tentacoli (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto
- 70 g di pomodori secchi sott'olio, non sgocciolati
- 1 spicchio di aglio a metà senz'anima
- 3 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di pangrattato
- 1 uovo
Crema di fave
- 200 g di fave secche
- 750 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline spezzettate a mano
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3506 kJ / 838 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Calamari in umido
55min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Calamari ripieni
1h 30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Insalata di calamari
55min
Baccalà alla ligure
1 Std.