Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo (deve adattarsi alle dimensioni del boccale)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 60 g di clementine, il succo spremuto fresco
- 15 g di aceto bianco
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1313.8 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 623.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lonza alla salvia
1u. 10min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 Std. 25 Min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2óra 30p
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2óra 30p
Arista all'arancia
8 godz. 35 min
Bocconcini di maiale al latte
50 min.
Rosa di Parma
1u. 10min
Menù: Filetto di maiale ripieno ai funghi con contorno di patate e cavolo (Bimby Friend)
1u. 10min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 godz.
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min
Roastbeef in salsa verde
40 Min