Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo (deve adattarsi alle dimensioni del boccale)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 60 g di clementine, il succo spremuto fresco
- 15 g di aceto bianco
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1313.8 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 623.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45 min
Polpettone in salsa di cipolle
1h
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Costolette di agnello in salsa bernese
4 Std.
Patate duchessa con verdure
1 Std. 15 Min
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14h 30min
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3 Std. 20 Min
Meringhe natalizie
8h