Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi champignon affettati
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 125 g di latte intero
- ½ bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di speck a cubetti
- 50 g di formaggio a pasta semidura (Emmental, Provola, Edamer...) a cubetti
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 729.1 kJ / 174.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 256.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1sa
Treccia al salmone
2 Std. 20 Min
Crostata salata multicolore
1sa
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Palline di Parmigiano Reggiano
30 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1sa 30 dk
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 dk
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Quiche alle cipolle
1sa 30 dk
Ciambella salata speck e scamorza
50 Min