Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
140
g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
of 140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati - 280 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di rucola
- 150 g di bresaola
- 100 g di Grana Padano in scaglie
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 11939 kJ / 2853 kcal
- Eiwitten
- 145.6 g
- Koolhydraten
- 400.5 g
- Vetten
- 87.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 7186.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Pizzette rosse
4u.
Rotolo ai piselli
50 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Focaccia barese TM6
4u.
Treccia al latte
2 Std. 30 Min
Focaccia alle carote
3h 30min
Focaccia a bastone
5h
Cruffin (TM6)
4 Std. 30 Min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 Std. 35 Min