Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 10 g di lievito di birra disidratato - 400 g di farina senza glutine per pane e pizza
- 30 g di olio di oliva
- ¾ - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 30 g di burro
- 100 g di foglie di spinaci freschi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida (crème fraîche)
- 300 g di zucchine, a cubetti
- 300 g di pomodorini a metà + q.b.
- 100 g di salmone affumicato a fette sottili, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 717.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27sa
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Biscotti al burro (senza glutine)
50 min
Focaccia semplice senza glutine
27h 30min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Burger buns (senza glutine)
5 Std.
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Tortino di cioccolato con cuore morbido (senza glutine)
2h 30min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min