Apparaten en accessoires
Cipolle piccanti insaporite
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
200 g
Ingrediënten
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di cipolle dorate a fette (0.5 cm)
-
1 - 2 peperoncini piccanti freschi (20 g circa), a rondelle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
7 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1037 kJ /
247 kcal
Vetten
20 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ferragosto insieme
46 recepten
Italië
Italië
Le basi
25 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Porro insaporito (80 g)
15min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Porro insaporito (200 g)
20min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Cipolle insaporite (200 g)
20min