Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle verdi
- 250 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 70 g di spinaci freschi in foglia, lavati e asciugati
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento stracchino, pancetta e noci
- 70 g di gherigli di noci
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 200 g di stracchino a pezzi
- 30 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 12649 kJ / 3023 kcal
- Eiwitten
- 124.8 g
- Koolhydraten
- 234.3 g
- Vetten
- 182.8 g
- Verzadigd vet
- 18.1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1287.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2u.
Paccheri zucca e provola
45min
Focaccia di patate in padella
1u.
Maltagliati in crema di carote e speck
40min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1u. 30min
Cuori di speck e noci al forno
1u. 30min
Pappardelle alla papalina
30min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20min
Torta di riso cacio e pepe
1u. 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2u.