Torta di riso cacio e pepe

Torta di riso cacio e pepe

4.4 28 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • pepe nero macinato a piacere
  • 1 uovo
  • pangrattato q.b.
  • 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 709.9 mg
Eiwitten 18.7 g
Calorieën 2258.8 kJ / 539.8 kcal
Vetten 21.9 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 8.4 g
Koolhydraten 71.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...