Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- pepe nero macinato, a piacere
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 120 g di mozzarella sgocciolata, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2258.8 kJ / 539.8 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 709.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 Std. 5 Min
Gattò di patate e spinaci
2h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Tortilla di patate al vapore
45 min
Patate gratinate al formaggio
2h
Pop corn di patate
1 godz. 30 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 godz.
Quiche alle cipolle
1 godz. 30 min
Rustici alla carbonara
1 godz. 30 min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min