Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sgombro freschi
- 300 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 17312.5 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1391.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Cous cous con moscardini e olive
1óra
Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni
1h 30 min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Insalata di polpo e patate
2óra
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1óra
Filetti di sgombro all'arancia
40 min
Insalata di baccalà sottovuoto
1óra
Burger di pesce con salsa aromatica al cetriolo
20 min