Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 fettine di pesce spada sottili (circa 650 g)
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 7 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di scalogno a pezzi
- 6 fette di pancarré a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 947.3 kJ / 226.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 280.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1j
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50 menit
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Straccetti di vitello ai carciofi
40 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1j
Panino con polpo
6h 30 min
Lasagne crema di pistacchi e salmone (Bimby Friend)
1j 20 menit
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Polpette in bianco con purè di castagne
1j 20 menit