Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 fettine di pesce spada sottili (circa 650 g)
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 7 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di scalogno a pezzi
- 6 fette di pancarré a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 947.3 kJ / 226.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 280.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 Std.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Funghi champignon ripieni di zucca
1 Std.
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Cocktail Rossini
10min
Risotto carciofi e speck
40 Min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 Std.
Cous cous di mare freddo
1 Std. 30 Min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Insalata di riso calda con calamari e zucca
1 Std.