Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 fettine di pesce spada sottili (circa 650 g)
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 7 - 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di scalogno a pezzi
- 6 fette di pancarré a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 947.3 kJ / 226.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 280.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Triglie in salsa piccante
30min
Risotto alla sogliola e limone
45min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20min
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min