Cous cous di mare freddo

Cous cous di mare freddo

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di cozze fresche pulite
  • 300 g di vongole, fresche e pulite
  • 200 g di polpo fresco solo i tentacoli (vedere consigli)
  • 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • ½ peperoncino piccante fresco senza semi
    1 pezzettino di peperoncino secco piccante
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 5 - 6 pomodorini privati della buccia e tagliati a metà
  • 600 g di acqua
  • 70 di vino bianco
  • 5 g di sale
  • 250 g di gamberetti sgusciati
  • 250 g di calamari freschi tagliati a striscioline
Cous cous
  • 300 g di cous cous precotto
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 661.7 mg
Eiwitten 35.5 g
Calorieën 2361 kJ / 564.3 kcal
Vetten 19.3 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 64.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...