Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e tagliati in quarti
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di ricotta fresca, scolata dal siero
Pasta
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo di mazzancolle
- 18 mazzancolle
- 200 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 30 g di gambo di sedano a tocchetti
- 30 g di cipolla in quarti
- 1 pomodoro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 limone naturale, la scorza grattugiata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2506.3 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 890 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Pizza caprese
9 Std.
Risotto ai frutti di mare
45 Min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Pagnotte di Santa Chiara
5 Std.
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 Std.
Scampi in salsa piccante
30 Min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli
1 Std. 30 Min