Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e tagliati in quarti
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di ricotta fresca, scolata dal siero
Pasta
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo di mazzancolle
- 18 mazzancolle
- 200 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 30 g di gambo di sedano a tocchetti
- 30 g di cipolla in quarti
- 1 pomodoro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 limone naturale, la scorza grattugiata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2506.3 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 890 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Pasta con pesto di carciofi
30min
Bucatini con le canocchie
35min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Ravioli ai funghi porcini
3h
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Fregola con le arselle
45min
Linguine allo scoglio
40min
Fregola ai frutti di mare
40min