Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di riso integrale
- 4 peperoni rossi (circa 250 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di brodo vegetale
- 12 olive nere denocciolate, tagliate a rondelle
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 682.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Zucchine ripiene di cotechino
1 Std. 30 Min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Melanzane alla messinese
30 min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1 Std. 30 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Roselline prosciutto e formaggio (senza glutine)
1h
Melanzane ripiene alla Norma
1h
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Polpette di peperoni
1h