Peperoni ripieni di riso

Peperoni ripieni di riso

3.9 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porzione

Ingrediënten

  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di riso integrale
  • 4 peperoni rossi (circa 250 g ciascuno)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di brodo vegetale
  • 12 olive nere denocciolate tagliate a rondelle
  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 100 g di vino bianco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 682.5 mg
Eiwitten 5.8 g
Calorieën 1436.3 kJ / 343.3 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 59.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...