Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pane a dadini
- 3 peperoni rossi
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di acciughe sotto sale, dissalate
- 30 g di olive di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 783.7 kJ / 187.3 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 354.1 mg
Alternatieve recepten
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Lasagna ai quattro formaggi
1 Std. 30 Min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Galette integrale alle verdure
1 Std. 30 Min
Fagottini sfogliati alle melanzane
50 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Pizza salsiccia e friarielli
30h
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min