Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pane a dadini
- 3 peperoni rossi
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di acciughe sotto sale, dissalate
- 30 g di olive di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 783.7 kJ / 187.3 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 354.1 mg
Alternatieve recepten
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Peperoni ripieni alla barese
55min
Lasagne alla pecoraia
1h 40min
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1h
Baguette salsiccia e cime di rapa
6u.
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45min
Frittelle di carciofi
45min
Pesto di scarola e pecorino
15min
Polpette di carne e melanzane
50min
Contorno di friggitelli
30 min