Peperoni imbottiti alla napoletana

Peperoni imbottiti alla napoletana

4.6 29 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 120 g di pane a dadini
  • 3 peperoni rossi
  • 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di acciughe sotto sale dissalate
  • 30 g di olive di Gaeta
  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 pizzichi di origano secco
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 354.1 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 783.7 kJ / 187.3 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 16.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...