Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di scalogno a pezzi
- 1 peperoncino rosso (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco, pulito e a pezzi (vedere consigli)
- 60 g di vino bianco
- 200 g di pomodorini, la polpa in scatola
- 1 spicchio di aglio
- 6 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate, pelate e a tocchi grandi (3 cm circa)
- 4 pane casereccio
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1993.3 kJ / 476.5 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 328.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano in umido
30 min
Seppioline al vino bianco
25 min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25 min
Risotto ai frutti di mare
45 min
Pepata di cozze
45 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Bollito misto alla milanese
5h
Insalata di polpo e patate
2h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Penne al ragù di polpo
1h
Moscardini al limone
30 min