Polpo con patate a Cottura Lenta

Polpo con patate a Cottura Lenta

3.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 70 g di scalogno a pezzi
  • 1 peperoncino rosso (optioneel)
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1000 g di polpo fresco pulito e a pezzi (vedere consigli)
  • 60 g di vino bianco
  • 200 g di pomodorini la polpa in scatola
  • 1 spicchio di aglio
  • 6 foglie di basilico fresco lavate
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di patate pelate e a tocchi grandi (3 cm circa)
  • 4 pane casereccio
  • sale a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 328.2 mg
Eiwitten 34.2 g
Calorieën 1993.3 kJ / 476.5 kcal
Vetten 14.6 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 53.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...