Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate e asciugate (prezzemolo, erba cipollina, timo)
- 500 g di acqua
- 100 g di patate, pelate e a fette sottili
- 500 g di carne trita di manzo
- 50 g di yogurt naturale non zuccherato
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di aglio in polvere (opzionale)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- pangrattato q.b. per panare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 856.7 kJ / 204.7 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 273.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 Std. 40 Min
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Polpette alla calabrese
50 Min
Polpette di carne e melanzane
50 Min
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4 Std.
Polpette fritte
40 Min
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1 Std.
Polpette spinaci e mozzarella
45 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Pane tartaruga
20 Std.
Impasto base per pane
1 Std.
Impasto per pizza di Kamut®
2 Std.