Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate e asciugate (prezzemolo, erba cipollina, timo)
- 500 g di acqua
- 100 g di patate, pelate e a fette sottili
- 500 g di carne trita di manzo
- 50 g di yogurt naturale non zuccherato
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di aglio in polvere (opzionale)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- pangrattato q.b. per panare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 856.7 kJ / 204.7 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 273.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di carne e melanzane
50 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Polpette di riso rosse
40 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Crocchette di pollo e patate
50 Min
Bortellina
30 min
Tortilla di patate al vapore
45 min
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1hod. 30min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1 godz. 5 min