Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate e asciugate (prezzemolo, erba cipollina, timo)
- 500 g di acqua
- 100 g di patate, pelate e a fette sottili
- 500 g di carne trita di manzo
- 50 g di yogurt naturale non zuccherato
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di aglio in polvere (opzionale)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- pangrattato q.b. per panare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 856.7 kJ / 204.7 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 273.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone classico (TM6)
1 godz. 15 min
Polpette fritte
40 Min
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 godz. 10 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Mignolata
3h 30min
Polpette alla calabrese
50 min
Polpette di carne e melanzane
50 min
Lasagne di polenta
3h 30min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30 min
Crostata salata tricolore
1h 30 min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min