Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trito aromatico e marinatura
- 1000 g di carne di vitello, taglio noce
- 1 arancia, preferibilmente biologica
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di sale
- 5 g di pepe nero macinato
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 50 g di senape
Arrosto di vitello
- 800 g di patate, sbucciate e a pezzi grandi (3-4 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale
Salsa all'arancia
- 175 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1924.3 kJ / 459.9 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 934.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1sa
Purè di patate (TM6)
1sa
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 Std. 30 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 dk
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 dk
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1sa
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 dk
Alberelli di sfoglia
1sa 30 dk
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 Std. 40 Min
Schiaffettoni ripieni
1sa 30 dk
Sformato di verdure e formaggio
45 dk