Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di bovino (200 g cad.taglio geretto)
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco secco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 300 g di brodo di carne
- 250 g di funghi champignon freschi in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4113.9 kJ / 983.2 kcal
- Eiwitten
- 102.9 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 58.7 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 859.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni al ragù
1u. 30min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2u.
Mendiants al cioccolato
1u.
Lasagna autunnale
2u.
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2u. 30min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Sovracosce di pollo in salsa BBQ e pane al mais
3u. 25min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1u.
Asparagi fritti con salsa olandese
1u.
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1u. 30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min