Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di bovino (200 g cad.taglio geretto)
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco secco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 300 g di brodo di carne
- 250 g di funghi champignon freschi in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4113.9 kJ / 983.2 kcal
- Eiwitten
- 102.9 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 58.7 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 859.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Lasagne di polenta
3h 30min
Broéto chioggiotto
1h 10min
Yogurt allo skyr
12 godz.
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35min
Torta di pere e limoni canditi (TM6)
3h
Gelato al cioccolato
12 godz.
Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate
20 Std. 30 Min
Grissini cipolla e pancetta
3h
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano (TM6)
25min