Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di bovino (200 g cad.taglio geretto)
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco secco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 300 g di brodo di carne
- 250 g di funghi champignon freschi in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4113.9 kJ / 983.2 kcal
- Eiwitten
- 102.9 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 58.7 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 859.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 godz.
Bianchini sardi
2h
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Triplo dessert di frutta
10 Min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Fregola con le arselle
45 Min
Gamberoni in guazzetto
40 dk
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1sa 30 dk
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1sa
Stracotto di manzo con funghi e patate
4 godz.
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1sa