Insalata di patate con verdure fermentate

Insalata di patate con verdure fermentate

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 73u.
4 porzioni

Ingrediënten

Bastoncini di verdure fermentate
  • 600 - 800 g di verdure miste (es. carote, sedano, daikon, cavolo rapa, ravanello rosso)
  • 15 g di sale
  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di semi di senape (optioneel)
Insalata di patate
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 750 g di patate a pasta gialla pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di cipolla in quarti
  • 1 cucchiaino di senape
  • 30 g di olio extravergine di oliva
    30 g di maionese
  • 30 g di aceto
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1447.8 mg
Eiwitten 6.9 g
Calorieën 1140.1 kJ / 272.5 kcal
Vetten 8 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 44.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...