Bruschetta (senza glutine)

Bruschetta (senza glutine)

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 porzioni

Ingrediënten

Pomodori insaporito
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 6 foglie di basilico fresche lavate + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di origano secco
Pane senza glutine
  • 80 g di grano saraceno
  • 490 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 cucchiaino di zucchero grezzo di canna
  • 250 g di farina senza glutine per pane + q.b.
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 690.4 mg
Eiwitten 3.5 g
Calorieën 906 kJ / 207 kcal
Vetten 6.2 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 35.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...