Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3609 kJ / 862.5 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 75.3 g
- Verzadigd vet
- 36.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 739.2 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Risotto ai frutti di mare
45min
Pepata di cozze
55min
Linguine allo scoglio
40min
Sautè di cozze e vongole
40min
Cocktail di gamberi (TM6)
1 Std. 30 Min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Pepata di cozze
45min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2 Std.
Insalata di polpo e patate
2 Std.