Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2057.3 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 80.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30 min
Pasta panna e salmone
30 min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1h 30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Pappardelle alla papalina
30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35 Min
Pasta con pesto di carciofi
30 min
Risotto alla lattuga
30 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min