Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2057.3 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 80.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Insalata di fragole e burrata con pesto di basilico
20 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1j 30 menit
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 menit
Trofie al pesto (vegan)
1j 30 menit
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Linguine allo sgombro
30 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min