Pasta al pesto di prezzemolo

Pasta al pesto di prezzemolo

3.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • ½ spicchio di aglio (optioneel) senz'anima
  • 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 320 g di pasta secca corta

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 80.9 mg
Eiwitten 13.4 g
Calorieën 2057.3 kJ / 491.8 kcal
Vetten 22.2 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 63.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...