Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- ½ peperoncino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di canocchie fresche, pulite (vedere i consigli)
- 50 g di vino bianco
- 200 di pomodori datterino a metà
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1990.3 kJ / 475.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 385.7 mg
Alternatieve recepten
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 godz.
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Linguine con scampi al limone
20 min
Straccetti di vitello ai carciofi
40 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Linguine allo scoglio
40 min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min