Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Ragù allo speck
- 100 g di speck a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di burro a pezzi
- 500 g di carne trita di manzo
- 60 g di vino bianco
- 150 g di passata di pomodoro
- 70 g di acqua
- 5 g di sale
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 80 g di burro a pezzi
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero in polvere
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di pasta tipo ziti
Terminare la preparazione
- 100 g di scamorza affumicata a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5555 kJ / 1327.8 kcal
- Eiwitten
- 68.5 g
- Koolhydraten
- 135.8 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1699.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Pasta al forno classica
1h 30min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Paccheri zucca e provola
45min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min
Pasta al forno veloce
45min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Pasta pasticciata
2h
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Frittata di pasta avanzata
25min