Pappardelle invernali zucca e funghi

Pappardelle invernali zucca e funghi

4.1 31 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
  • 30 g di burro
  • 2 cucchiaino di sale
  • 400 g di zucca Butternut pulita, a pezzi (2 cm)
  • 20 g di pinoli
  • 100 g di funghi champignon cremino a fette (circa 5 mm)
  • 150 g di foglie di spinaci freschi
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di pasta secca, tipo pappardelle
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1.3 mg
Eiwitten 16.3 g
Calorieën 1821 kJ / 435.3 kcal
Vetten 14.5 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 63.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...