Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 30 g di burro
- 2 cucchiaino di sale
- 400 g di zucca Butternut, pulita, a pezzi (2 cm)
- 20 g di pinoli
- 100 g di funghi champignon cremino, a fette (circa 5 mm)
- 150 g di foglie di spinaci freschi
- 1200 g di acqua
- 250 g di pasta secca, tipo pappardelle
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821 kJ / 435.3 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3h 30min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min
Pasta integrale menta e carciofi
40 min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Penne melanzane e menta
50 min
Risotto funghi e scamorza
45 min
Risotto funghi e spinaci
55min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 min