Funghi ripieni di salsiccia

Funghi ripieni di salsiccia

4.5 39 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di funghi champignon
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di salsiccia
  • 1 uovo
  • 15 - 20 g di pangrattato
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 711.2 mg
Eiwitten 13.3 g
Calorieën 1063.8 kJ / 254.3 kcal
Vetten 20.7 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 3.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...