Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di funghi champignon
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia
- 1 uovo
- 15 - 20 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063.8 kJ / 254.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 711.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1sa
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 dk
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 Std.
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1sa 30 dk
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 dk
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1sa 30 dk
Polpettone con crema di peperoni
55 Min
Funghi champignon ripieni di zucca
1sa
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min