Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di funghi champignon
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia
- 1 uovo
- 15 - 20 g di pangrattato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063.8 kJ / 254.3 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 711.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1 Std.
Crocchette di zucca e taleggio
1 Std. 15 Min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 Std. 30 Min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Falsomagro alla siciliana
3 Std. 30 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1 Std.
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min